Betekenis

Pliage komt van het Franse woord plier en betekent – vrij vertaald – buiging, ombuiging, plooiing. Een metafoor voor flexibele eigenschappen, die zowel bij mediation als coaching nodig zijn om een negatieve situatie positief om te buigen.

Missie

Pliage.nl richt zich op mensen die vastlopen met privézaken en/of op werkgebied.
Dit kan het geval zijn wanneer sprake is van
– stress, burn-out
– conflictsituaties
De oorzaken en het gevolg liggen vaak dicht bij elkaar: zowel privéomstandigheden als een verstoorde arbeidsrelatie kunnen een rol spelen. Pliage.nl vindt aandacht voor beide gebieden wenselijk, zodat een stabiele basis ontstaat voor een betere kwaliteit van leven.

Pliage.nl wil een bijdrage leveren aan het voorkomen van uitval op werkgebied (preventie) en het bevorderen van een betere werk/privébalans op lange termijn.
De focus ligt op vitaliteitsherstel en terugvinden van werkplezier. Mensen die weer blij zijn met hun werk bemerken een positief effect op privégebied en vice versa.

Professionalisering

Pliage.nl is een professioneel bedrijf en zorgt voor continue verbetering en ontwikkeling van kennis en vaardigheden. De benodigde certificering wordt steeds geüpdatet om de kwaliteit te waarborgen.
Pliage.nl is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en de SRM (Stichting Register Mediator).
Ook voldoet Pliage.nl aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.